Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Dunkla spår i tiden!

 Stillar tårens djup hungern tär abrupt

Naken hud blottas genom trasig lump

 

Dagens ljus närmas

Gruvdoft lämnas i stickande kväljnings svalg

 

Lönen i halv daler och en kvarter sprit

¨Resten att #mätta” de 11 hemma

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-16 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 435 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-11-16 18:56



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Skapar bilder och berör!
2018-03-11

  Fem hjärtan VIP
Så var det här en gång.. Fint skildrat!
2017-11-19

  Ingrid Trolle
En ärlig bild av hur
det kan se ut i vissa
länder och som det
var förut i vårt eget
land.
2017-11-18

  Lasseman VIP
berikande ord bra poesi min vän
2017-11-18

    ej medlem längre
Kampen för överlevnad och mat kan ibland ta människan till mörka, riskfyllda platser. Tänkvärt!
2017-11-18

  Maiah VIP
Ger bilder och känslor
2017-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
tänker på arbetarsolidariteten som med socialdemokraterna minskade klassamhällets klyftor - - - - många har glömt!!! - och i glömskan segrar ofta girighet och individualism
Bra dikt - tyvärr ännu aktuell världen runt!
2017-11-17

    ej medlem längre
dåtiden verklighet
bra skildrat

2017-11-17

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra bild av mångas bistra verklighet!
2017-11-17

  StinaJ VIP
Starkt framfört om dåtidens svårigheter.
2017-11-17

  Karina"Kia"
Det hårda då och det lever ännu i många trasiga liv!
2017-11-17

    ADI Nehlin
Fin och berörande...så ser livet ut och har sett ut för många.
2017-11-16

    ej medlem längre
Orden föder både tankar och känslor.
2017-11-16

  ULJO
Så är det för många. Men kanske mer förr i tiden
2017-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin