Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

 

 

 

lätt hand på min axel

strök lätt min midja

värmen från hans hand

ej ovälkommet

njöt av beröringen

en lätt rysning av välbehag

genom kroppen 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-17 13:06



Bookmark and Share


  Per Drysén
Beröring av rätt person på rätt sätt skapar njutning
2017-11-17

    ej medlem längre
Tänk va små beröringssignaler kan få fantastiska välbehagsimpulser att blomma upp.
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP