Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAR DIG SJÄLV/ EGET FOTO OCH TEXT


LIVET... ^_^

LIVET... ^_^

Livets läxa  är

livstids sluten cirkel rörelse

start och slut, detsamma är

 

Viskande i örat sa livet:

Nu är det nog med

att gå ner på knä

numera

det behöver du inte göra

 

 gör inte det som andra vill anse

eller

vara leksak för deras tillgodose

det behöver du inte göra

 

hellre ensam

än klown för andra till  FÖRNÖJELSE

 

hellre ensam

än att mitt namn tuggas i andras mun med skit

 

 hellre "VA DIG SJÄLV"

än att vara  en BOLL

som kastas bland fötterna

 

Godta mig som jag är

för jag godtager dig som du är

FÖR

JAG KAN INTE VARA DU, DU KAN INTE VARA JAG

läxan är inte svårt

 den kommer man kunna

med

träning

stark vilja

framförallt

för att jag är för dyr

för att vara en vara.

En vara som varar

ständigt

under andras kontroll

för då är mitt själva JAG

 BEGRAVD LEVANDE

 

MEN

Det svåraste av allt

ÄR

ATT

försent upptäcker  man

denna fakta

 **********




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-18 09:53



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Tänkvärda ord. Bokmärker.
2018-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Kraftfull text om rätten och glädjen över att var sig själv!
Bra skrivet, mycket bra!
2017-11-19

  Karina"Kia"
Mycket starkt skrivet..ett utrop/upprop att få vara sig själv om inte detta duger är man hellre sig själv,vara ensam och själv..

Att vara andra till förnöjelse,att vara andra till lags,att stå för något man inte vill...

Egen rätt
Egen vilja
Ett eget liv
Egen kontroll
Att få vara sig själv<3

Livsegen människa med egenrätt i samhället!

Bra här!




2017-11-18

  livet...
vad fint skriver,det stämmer, så är det:)
2017-11-18

  Öknens Ros VIP
Hellre vara ensam än att vara andra till förnöjelse.
2017-11-18

  Öknens Ros VIP
Hellre vara ensam än att vara andra till förnöjelse.
2017-11-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag har bokmärkt texten, så är det man ska inte leva som en produkt och för att ständigt måste förklara sitt existens, liv för till och dem andra, där ute finns bara zombier som inte har eget liv och lever genom andra. Ex: mediemänniskor i november som mörkast!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP