Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnägg!

 

 

att med häst över hinder göra hopp

eller med vindens fart i galopp

ej längre kräves fyrfota djur

dock utövas det i natur

 

nya sporten en riktig fluga

nej, jag om detta inte ljuga

man kan både hoppa och skritta

när man ser det kanske man fnittra

 

man slipper borsta och rykta

ej heller någon lykta

hö ej heller nåt problem

man kanske får emblem

 

käpphäst-race blivit succe'

titta så får ni se

tjejer med hästkrafter många

den idrotten många fånga

 

billiga i drift och inget avfall

den kan stå inne i hall

lydig och snäll

behövs ingen karamell

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-18 11:38



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Ibland blir man påtvingad "lydig"
Berörd rim
2017-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Kul dikt med bra rim...
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP