Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bock

 

 

 

snart julbock reses

lever farligt varje år

pyroman smyger




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 16:16



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det är väl nån som inte vill se sig själv
i ljuset utan i stället mörklägger.
2017-11-18

  Per Drysén
Pyromaners tävlan
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP