Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKEDET

 

Och dina läppar

dröjde sig kvar

 

ristade ett märke

på min panna

 

för allt

som är vårt

 

oavsett val

och avstånd

 

av omsorg

och medkänsla

 

och jag lever i dig

som du i mig

 

för alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-11-22 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärlek som lever för evigt...vackert men samtidigt lite vemodigt...
2017-11-24

    ej medlem längre
Vackert om äkta, evig kärlek! <3
2017-11-23

  Valter Örn VIP
Dikten visar på vilket avtryck en fin kärlek tatuerat i ens själ ...
2017-11-23

  Rise Little One
Det vackraste i kärleken!
2017-11-23

  Petter Wingren
Ett avsked kan vara att komma närmare. Då inte den konkreta kroppen är i vägen, kan hela personen och relationen flytta in. Men i djup smärta av saknad mer eller mindre dold, för att inte riskera att helt förlora relationen, saknaden av kroppen.
2017-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
så är kärlek
- evig!


2017-11-22

  M.Eta
Kärlek när den är som bäst! Fint.
2017-11-22

    ej medlem längre
Berörande vackra ord..
2017-11-22

  Fem hjärtan VIP
Berörande och vacker poesi!
2017-11-22

  Palett
Vacker text om kärlek !
2017-11-22

  ULJO
Magiskt vackert
2017-11-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vacker text om livslång kärlek!
2017-11-22

    ej medlem längre
Ord med magi i.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP