Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROPPAR - tanka

Lätta snöflingor

virkade i spetsmönster

smycken i håret

smälter till livets vatten

droppar på kappans krage




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-11-21 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fin bild...gillar skarpt...
2017-11-24

  Petter Wingren
Vacker och väl sammanhållen iakttagelse.
2017-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
väldigt vacker tanka
om snöflingors korta liv!
2017-11-22

  M.Eta
Snöflingor är vackra innan de trillar ner i tö! Fin tanka.
2017-11-22

  Fem hjärtan VIP
Åh, så ljuvligt vackert !
2017-11-22

  Rise Little One
Snöflingor är saliga under din poetiska penna!
2017-11-21

  ULJO
Underbart fint
2017-11-21

    ej medlem längre
Romantiskt och alldeles ljuvligt diktat.
2017-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin Tanka om snöflingor i förvandling!

2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP