Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Thanks for coming by!

I thinking of you right now

I’m stare out in the waste universe

You are in my dreams

 

Thanks for coming by

I am glad I could hold you in my arms

Even if it was for a short wile

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017.11.17

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-19 10:16



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kort möte berörande text!
2017-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemodigt, men ändå en känsla att hålla fast vid...
2017-11-24

  StinaJ VIP
Vackert poetat om kärlek som berör.
2017-11-22

  Maj-Lis VIP
Berörande
2017-11-20

  Maiah VIP
Underbart med tacksamhet
2017-11-19

  Fem hjärtan VIP
Din vackra dikt berör!
2017-11-19

  Rise Little One
Nice feelings for a while...
2017-11-19

    ej medlem längre
De fina, varma upplevelserna korta eller långa, får man känna tacksamhet att man har fått uppleva!
2017-11-19

    ej medlem längre
Sorgset kärleksminne.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin