Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google! (OBS! Innehåller Nakenhet ;) )


Som drakars flykt i vinden!

Det har varit mörkt ett litet tag

Men ljuset vänder snart åter

 

Känsla och värme

I härliga vågor och vibrationer

 

Sen älskar man vilt

Som drakars flykt i vinden

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-11-19




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-19 10:18



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Det ljusa kommer vårda närhet och kärlek

Bra här!
2017-11-24

    Dan Myrbeck
Jaa, som tur är går det både
upp och ner..
2017-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt om ljusare, sköna dagar framöver...härligt...
2017-11-24

  StinaJ VIP
Underbart
2017-11-22

  ULJO
En fempoängare
2017-11-21

  Maj-Lis VIP
Härligt...både ljus och kärlek är nödvändigt
2017-11-20

  Fem hjärtan VIP
Ljuset brukar återvända efter ett tag.. Du förmedlar en känsla av hopp här..Härligt!
2017-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus, från stillastående till en kärleksfull dans!
2017-11-19

    ej medlem längre
På bara tre strofer förflyttas man från mörker till passion och frihet. Ljuvligt!
2017-11-19

    ej medlem längre
Kärlek är som plåster på sår!
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin