Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så tyst och stilla

står en stund
längs vägen
och bara andas

ser
hur mina andetag
förångas

försvinner i mörkret




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-11-19 19:55



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Det är så starka bilder för det inre som frammanas i din text. Och samtidigt en djupare dimension. Samexistensen. Mellan andetagen och en själv. Bokmärkning.
2018-01-04

  Karina"Kia"
Stilla och i kylan .... Tänkvärt
Vart tog mitt utblås vägen utmed vägen..... ?!
2017-11-24

  Anya VIP
En vacker här-och nustund.
2017-11-21

  Annie b'larsson VIP
Meditativt och fint..
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP