Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorry

vem fan har magen att skriva "sorry" och tro att det ska vara
en godtycklig ursäkt

"sorry"
är att stryka uppgivenhetens mobb medhårs och BE om ett slut

vilket är varför
jag ännu en gång
förlåter dig




Fri vers (Fri form) av gräsanden
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden