Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt leder mig visst tillbaka till dig

allt började med dig
i din lånade lägenhet
under ett inbrott på det lokala utomhusbadet
i ett tält på en äng
bakom ratten på en röd Audi
framför en soluppgång på mitt tak
genom ljudvågorna i ett tio timmar långt telefonsamtal

energin du gav mig
hur jag varje natt vaknade som på autopilot
för att jag kände att du hade skrivit
orden
vilken lycka de gav mig
under den där tiden
när mina föräldrar skilde sig

när jag tänker efter
har alla efteråt
något av dig i sig
kan de ge mig
det du tog ifrån mig?
tänker jag alltid och
synar deras alltid
lika bruna ögon
svåra personlighet




Prosa av gräsanden
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-18 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden