Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändra narrativ

jag är inte en dålig person
jag är en brusten person
en del av mig tror att jag inte förtjänar bättre
tror att jag är en dålig person
därför sätter jag dåliga mål, träffar dåliga människor
måste sikta högre
stanna upp och fråga mig själv vad det är jag försöker undvika när jag saboterar saker
separera brustenheten från min identitet
separera traumat och alla misstag jag gjort
alla de steg som lett mig fel från
den jag är
se det som en total naturlig respons efter allt
inte låta det definiera mig
måste
våga sikta och satsa
bli van vid att känna
jag är bra
minnas vem jag är
en helt
vanlig fine and good
liten tjeja
:)




Prosa av gräsanden
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-08 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden