Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rimma iväg

overklighetskänslor har jag haft
som en urkraft
jag minns hur jag vild
stirrade på min spegelbild
tänkte att det där
kunde man likväl
ha ihjäl
det var ju inte
min själ




Prosa av gräsanden
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-18 22:27



Bookmark and Share


  Fulbergarn
overklighetskänslor, ja sådana har man haft
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden