Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nått om att stressa ned. inte fan vet jag om vad, om jag ska vara ärlig.


översvämning

jag måste låta mig sövas av
inre bilder och tankar!

inte genom att stirra mig blind i artificiellt ljus,
inte intill någon, jag egentligen hatar att vara intill

jag måste lära mig
behärska min biologiska rytm!

den är trots allt
konstant-

den kommer aldrig att kantra
mitt överfulla liv av ointressanta intryck
jag underhåller min rastlöshet med

Att lyda sin natur förhindrar
på lång sikt
att jag dör av stress

kanske måste jag låta mig sövas
till en film regisserad av mitt inre,
och låta det KÄNNAS
som att jag ska dö

för att jag inte ska dö på riktigt







Fri vers (Fri form) av gräsanden
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-19 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden