Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör du

Jag går förbi dig
Där vinter bli till vår
Det är kallt o grått därute
Allting är som förr fast bättre ändå

Mina lungor fylls av luften vi andas av
För mycket av det goda, för mycket av allt bra

Känslorna svalnar o ja tappar kontroll
Ingenting är bättre än förut,
Ingenting känns klarare än nu.

Backa några steg tillbaks
till allt från majoritetens innehav.
kriget inom mig blir förmycket innehåll så så säg

Andas varmt och kallt
Ligg lågt ett tag.
Ligg vaken ett tag till
Livet kändes enklare nu än förut.

Vandra runt i tankar
Går runt i röken av mitt liv
Människor o öknen och stadens underhåll.
Ändå vi tillbaks i tiden
Tiden där allt var för klart.




Fri vers (Fri form) av FridaGustafsson
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaGustafsson