Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse.

Somliga ger oss glädje
Somliga ger oss liv
Många genom tid
Ur andras perspektiv
För många måsten
Förmycket ska
Men inga krav

Grafiska bildspråk
Abstrakt beteende
Är dem gåtan
Eller är de du?




Fri vers (Fri form) av FridaGustafsson
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 21:39



Bookmark and Share


  in effigie VIP
frågor..undran...på ett vackert sätt..
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

FridaGustafsson