Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matrial stavas alltid med 1000

Samma gamla visa år ut och år in.
Jag har en tanke så går från punkt a till punkt b som visar efter nattens mörker.
Handlandet ser ingen mening med en översvämningar av vårdslösa och ouppgjorda affärer. Tsunami av medkänsla får ingen inre kraft av komma till kritan.
Ögonen ser men är inte öppna, vi går runt i våra konventionella tro på att det kommer en tid som ger oss upprättelse, ett ljus i mörket som rättar till de förgångna och skämmer bort oss med en doft av prada och dior. Ett täcke av glans och glamor för natten men ett förljugen fantasi på dagen.




Fri vers av FridaGustafsson
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-05 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaGustafsson