Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring du, bara för att

Spring så fort du förmår innan du kan bli intagen på förhör, innan du får säga ditt sista adjö till din äldsta kärlek, innan du tar och släpper taget om ditt öde, innan du får tankarna att gå ifrån din väg, vägen som du vet inte kommer att leda till lättare en bedårande tider. Att se längre in i tiden kan förmå sig vara en fasa för dig själv och andra. För du ska inte tämja din längtan du ska tämja endast din sårbarhet.




Skapa | Skriva av FridaGustafsson
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-01-05 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaGustafsson