Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGA FLERA SVAGHETER/eget foto


första början

Fin första början
Små mörka moln smyger sig
De får ej störa

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 08:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Små mörka moln drar ofta förbi, det gäller att ha krafter kvar när de stora kommer!
2017-12-05

    ej medlem längre
bra uppmaning i solbadad morgon
2017-11-20

  Öknens Ros VIP
Nej, dom sopar vi bort!
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA