Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt ska det va'!

 

 

 

när du dikta ska

kan det vara bra

tänka på att rimma

sedan orden limma

sätt dem på en tavla

sedan kan du kavla

då du dina orden präntat

visst blev det som väntat?




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 12:41



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Visst blev det så präntat
ett rent vackert diktat
2017-11-21

  Fulbergarn
Ett klockrent litet rim
om natten och om dagen
håller hjärnan i trim
och är bra för magen
2017-11-20

  Cikoria Blå VIP
Det är roligt är rimma
knepen är många.
I denna timma
försöker jag fånga
ord, såväl korta som långa.

Eller så väntar jag till jul
julklappsrim är också kul.


2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP