Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt på tå

 

din längtan har infriats

lugnet och de gröna ängderna finns

där dansar du nu lätt på tå

i soluppgångens rosa skimmer

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 10:49



Bookmark and Share


  Sara Helen VIP
Vackert skrivet Thyra, och jag tror nog att den bild du målar upp är precis så det blivit också. ??
2017-11-24

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert med ett stråk av sorg.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra