Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skridskoskenor

tusen skridskoprinsessor åker piruetter i hennes bröst
skrider:
han älskar dig inte
han är otrogen
vems adress
går han till
när du inte är där

skenorna river upp murarna
vilken adress
sök den
hon har rätt
hon är smart, vet hur kärleken är alla våra bristers strålkastare

25 procent av svenskarna har någon gång varit otrogen mot en tidigare partner och var tionde har varit otrogen mot sin nuvarande partner

han var inte i sitt fulla bruk förra gången
hon måste måste förstå det
TILLIT
hon gjorde slut och han låg med en annan

Vanligaste anledningen till otroheteten var att man var attraherad av en annan. Det uppger hela 39 procent. Den näst vanligaste anledningen är att man inte var kär (19 procent), följt av att man inte fått sina behov tillfredsställda (15 procent)

VILKEN ORSAK?
frågorna piruetterar runt runt
runt
skenorna djupare djupare
djupare
i hennes bröst

hon andas tungt
isen brister

varför gjorde han det
varför förlät hon det




Prosa av gräsanden
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-21 19:31



Bookmark and Share


  Ric
Jag hade en flickvän som var otrogen. dumpade henne direkt jag fick veta. skulle aldrig förlåta en sådan sak.
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

gräsanden
gräsanden