Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjurens tid

 

 

 

det kokar, det sjuder

kvinnor kallas luder

blir tagna på kropp

av dom på topp

även medelsvensson kan

tvingar till sig också han

samlag utan att fråga

fy fan vilken plåga!

vad är det med män?

vad är de för fän?

att tafsa, kladda, peta

under kjolen leta

när ska detta sluta?

måste vi dem skjuta?

som om detta inte räcka

kvinnor kan vara lika fräcka

samma mönster de anammar

från samma släkte härstammar

det jäser och puttrar

ingen längre muttrar

ropen skalla

häng ut dem alla!

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-22 14:04



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
kvinnor och barn har varit alltid de som betalar priset och stod på svaghets hörna
nu får det räcka och dags att stoppa
Vilddjuren som bara ser genom odjur öga
2017-11-22

  Fulbergarn
Bäst i dag, hoppas på en förbättring
2017-11-22

  Staffan Nilsson

Dessvärre finns det män som ser ett Nej! som en utmaning.
Frivillighet och samtycke måste finnas från början.
2017-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Intressant detta med Lotta Brommé...
Där var det tydligen män som var offren.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP