Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur förändras Hår genom År? En fotogrAfisk utställning!


Det som tidigare varit en svaghet/Bevekelsegrunden!

Mitt Hår är min Styrka!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-11-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim