Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressade Känslor- En logisk förklaring!

Det har gått så Långsamt hittills, DÄRFÖR...
Går det så snabbt nu!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-11-23 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim