Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

 

 

 

döden

en evig följeslagare

påminner oss om

livet är bara lånat

 

sorgen

bär vi på våra axlar

likt ett tungt ok

som skaver och värker

 

glädjen

som trots allt finns

att glädjas över det lilla

som värmer i hjärtat

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-11-23 13:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livet är en förunderlig gåva, innehåller både sorg och glädje!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP