Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt

 

 

förundrad

av stillheten

inuti

lättheten

i att finnas

lycka

ända ut

i fingertopparna




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-23 15:51



Bookmark and Share


  Per Drysén
Lyckokänslan i att finnas i nuet
2017-11-24

  Cikoria Blå VIP
Vackert.
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP