Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria mig bönen

 

Höredu där borta 

Befria mig 

Från mina dagliga åtaganden 

Från den här tristessen

De obligatoriska självplågerierna 

Alla måsten, 

Sluta stressa pressen 

Spel för gallerierna 

Och du, låt mig va ledsen 

 

Var snäll och inled mig i frestelse

Så kanske jag blir frälst

För det vill jag bli, helst 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-23 17:53



Bookmark and Share


  innakarin
Sanningkänslor gillas. Samt djup ärlig humor.
2017-12-05

  Stay Golden
Hallelujah brother! Hallelujah!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP