Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur

 

 

 

vågor slår mot strand

träd som böjer sig för vind

stillnar mot kvällen

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 11:23



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fin väder-haiku.
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP