Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esa

Simmar ljudlös
i svart vatten

tomt ingen där

tystnad
natten andas ljumt

simmar ljudlös
in i natten






















Fri vers av Elwania
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-25 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania