Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala medier

 

 

 

är inte med på Facebook

är inte med på Instagram

eller nån av de andra

sociala medierna

bara Poeter.se

 

hur hinner/orkar folk med

att vara överallt?

de har väl ett liv utanför

allt det där?

eller lever de sitt liv på nätet?

avskärmade från yttervärlden

fast

man kan ju vara social för det...




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 10:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag VÄGRAR att vara med i FaceBook. Jag har vägrat sedan begynnelsen och har aldrig varit med där.
Då kan heller ingen stänga av mig, som man gjorde med Paulo Roberto.

Jag hoppas att hackers förstör FaceBook totalt.
2017-11-25

    Lars J
Bra skrivet! jag har heller inte vare sig Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin och klarar mig utmärkt ändå och slipper vattna min dolda och narcissistiska sida och försöker träffa mina vänner och familj i verkligheten istället. Om jag äter något gott kan det dock hända att jag visar en vän ett foto på det när vi möts :-)
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP