Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte blev

 

 

eftertänksamhetens tid

minnet ej glömmer

lämnar varma spår

kroppens längtan

 

måste glömma dig

för mitt eget bästa

såväl som ditt

var ej ämnat bli vi två

 

 

två själar i natten

sökande den andre

så fel i tiden

men känslorna sa sitt

 

ändå vi ej nuddat varann

varma känslor där fanns

heta ord som byttes

tände gnistans glöd

 

två stjärnor föll

två stjärnor slocknade

ödet stod oss ej bi

förödande var domen

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-25 15:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kroppen pratar ett språk.
Knoppen ofta ett annat.
Och vi kommer inte längre.
2017-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP