Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touch

 

 

 

om du bara

så mycket som rör vid mig

så kommer jag att skriiika!

 

 

 

 

 

av vällust...

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-25 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Risken är väl att #metoo-gänget anmäler dig nu...
2017-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP