Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö mor

Tanken flämtar
allt är till ända
Kropp och tanke
stillnar och stannar
Hjärtat som dunkade
vilar i bröstet
Ögat stilla slutet
när allt är över

Din flyttadress är lämnad
nu med definitiv eftersändning
I tomma rummen ett nattljus
signalerar ett sista farväl
Kvarlämnade ägodelar
skingras dröjande i vinden

I lämningar leker barnen arkeolog
bläddrar och försöker minnas
Nu är det deras tid att hålla kvar
allt innan det är definitivt över
Förstrött tittande på klockan
innan den klämtar även för dem




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-26 03:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert diktat
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP