Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På nytt du får.

Jag skrev ner mina tankar
i sanden.
Som sedan havet sakta
suddade ut.
Men det gjorde inte alls
någon skillnad.
För efter storm dämpas vågen
till slut.
Alla sandkorn kommer ligga kvar där
på stranden.
Fast inte desamma som var där
igår.
För oftast kommer något tillbaka
det du skänker.
Och åter vackra sandkorn
du får.





Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-26 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis