Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Oron i sanden

Minns ni myrorna,
gräset,
oron i sanden?
Vi pratade om kassan, snart bryr jag mig inte längre, om just den,

det är så omänskligt,
några svarta prickar på en skärm,
om och om igen,
ska det beslutas hur jag mår,

jag struntar snart i kassan,
blir jag liggandes,
så kommer jag resa mig igen,
jag har bestämt mig,
jag ska lära mig stå på egna ben,

Hitta hem,
slå mig till ro,
där ska jag stanna, tryggt i mitt bo.

Minns ni myrorna,
stråna i gräset,
ytan på vågorna,
minns ni hur vi försökte stoppa oron i sanden?


Tillägnad:
Linda Perjos
Anna- Clara Nilsson
Milla Fredriksson
Gina Jansson




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2017-11-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann