Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till morfar från Linn.


Ur jorden

Det livet som fanns
En låga i mörker
Det lilla som fanns
En blomma i nattens dunkel

Det livet som fanns
I vinden blåstes du ut
Det lilla som fanns
Beskriva det himmelska ljuset
Av en bortkommen distans

Det livet som fanns
En saknad av solen
Det lilla som fanns
Hos oss det stora
Minnen och tankar
Förundrar av själars glöd

Din var starkast
Din var varmast

Din var glöden
I livet
Ur jorden
Till himlen




Fri vers av Korwis
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-27 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis