Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Snöstorm

Hur dansar en len sommar i själen?
kan man stava lycka med fjärilar?
gråter lyckliga hjärtan ibland?

sitter du också fast i en avgrund?
har du ( som inte jag) förträngt lukten av pölarna (där) vid cykelstället?

Kände du någonsin smaken av kyssarna ( där) på andra sidan atlanten?

- Varför kan jag inte känna lycka ?

jag är så ledsen,
på andra sidan terminalen, ( där) mitt emot dig,

jag tror att jag dött någonstans mellan kompasserna.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-27 13:23



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Jag doftar lite Thåström tror jag? :)
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann