Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tvättmaskin


Hjälp mig,
du som kan,
hjälp mig,
du som vill.

Bär mig inte,
jag måste lära mig gå.

Lyft mig inte,
jag måste lära mig stå.

Döda mig inte,
jag försöker lära mig leva.

Hälsa på mig,
men förvänta dig inte ett svar från mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-11-27 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant titel till dikten. Jag förstår den inte, men blir mycket nyfiken på hur du tänkt.
2017-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann