Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ihopknycklad

Den bittra, naggade ( jävla)
sammansvetsade känslan,
precis som den irriterande smulan tuggad mellan tänderna,
som trådarna i de nervösa spänningarna mellan fingertopparna,

som tårarna, som drunknar mot tyget,
som stygnen försöker hålla ihop någonting,

Saknaden av identitet,
Vem är jag? Vad är jag? Varför är jag?
Framförallt, hur ska jag lyckas vara!?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-27 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann