Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget måste fortgå



BNP ökar vid krig

Om man glömmer

Alla dog



Men krig innebär möjligheter


Eller hur?





Krig ger pengar i omlopp

Vi måste vänja oss

Att 4e världskriget är här


Män kommer inte finnas 2066


Kvinnan blev norm




Snyggt jobbat-Honor!!!?



MIKE




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 00:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En värld av kvinnor? Nej, så kommer det aldrig att bli. Däremot fortsätter väl krigandet i vissa delar av världen, samt terrorattacker.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt