Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egot


Eviga historier är dock vi alla

I ljus och mörker
Sitter de alla bredvid varandra,
Alla historier av dig,
Samlade.

Vid ett ögonblick, fördes du bakom ljuset.
En idé om att du var ensam.
Men,
ni är flera,
flera som skapat och format den som sitter där
I flera olika former yttrar ni er

Den ena upplever stark rädsla, avvisanden och övergivenhet.
Den andra vill fly till fjärran, bortom svarta hålens horisont, till ett evigt undvikande
Den tredje förslavas av de andras vilja, och försöker tillgodose dess behov

Livet blir svårt

Igen...

Ge gehör till alla behoven

Ge...

Livet gör en ansats för att träda in i dig

Låt det

Ge dig hän




Fri vers (Fri form) av Swanen
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-28 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen