Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillsammans ingår vi i ett gemensamt tillstånd för att finnas


Mutualism

Det känns som vi sitter på varsin sida av samma värld.
Uppdelad i varsin dimension, fast båda i nuet.
Sammanflätade med oss
En flerdimentionell symbios
Mutualism
Resande tillsammans, for vi iväg till en tillstånd där vi blev ett.
Där du blev jag och jag blev du.
Tillsammans




Fri vers (Fri form) av Swanen
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-28 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen