Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frånvaro


Storm

Mörkret som dras över en, likt en storms uppkomst.
Får en att glömma hur det var när solen sken.
Det enda som känns är kroppen som förflyttar sig åt vindens splittrande riktningar.
Vart hamnar jag?
Det vet jag inte än.
Öppnar ögonen.
Tyckte mig se solen bortom molnen,
men det var nog förnimmelsen av en bortglömd dröm.




Fri vers av Swanen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-19 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen