Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad sker på dansgolvet när vi blundar och njuter av musiken, vem är dansgrannen din? Är ni samma?


Dansgolvet

På ett dansgolv någonstans hittar vi flickan som aldrig var bra nog, pojken som var rädd för att komma ut, hen som aldrig vågade visa sina sanna känslor utan bar en mask framför alla, mannen som inte gillade öl och fotboll utan tycke om att måla naglarna, kvinnan som inte ville ha barn. Vi alla samlandes för en stund för att förenas till musiken dunkla ljud, vibrationernas samklang anropar själarna för en resa till en annan dimension för att sammanfogas till ett. Där bögen var lik den odugliga flickan, där konstig var normal. En ny norm skapas för en stund i en egen symfoni.




Fri vers (Fri form) av Swanen
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen