Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dans med satan på blomsteräng


Medvetenhet

Förnimmelsen av en dröm som blott är en illusion som allting annat.
Gör en ansats för att se mig i spegeln.
Måste bekräfta att det är jag som står där på andra sidan och ingen annan.
Det är fortfarande jag som står där, med varje liten del av mig.

Skadskjuten, dock invulnerabel
Naiv dock cynisk
Sorglös dock moloken
Vacker dock skavanker

Realiteten blev oundviklig och slutligen försvann dimman från huvudet, trycket lättande, och ersattes med ett tryck över bröstet.
Lidandet blir slutprodukten av ens innersta önskan, att en kan få älska i en lukrativ värld där vilkorslöst ej existerar.
Medvetandet är begynnelsen till livet men även en oundviklig förbannelse.






Fri vers av Swanen
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-12-19 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Swanen
Swanen