Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt vad jag tänker


Vi får skriva vad vi vill

 

Jag är så förtvivlad, skriver en

Jag har aldrig varit lyckligare, berättar en annan

Jag blir så less på alla tiggare, säger någon

Jag lämnar det lilla jag kan till fattiga stackare

Hoppas pojkarna får stanna 

Hur skulle det bli om alla fick stanna i vårt rika land

då blir vi alla fattiga

Vill alla bo i Sverige om det inte gäller livet

Var på jorden kan man bo lugnt när det finns så många

atombeväpnade galningar i alla väderstreck

Är man gammal och snart borta är man orolig för barn och barnbarn

Hjälper det att skriva dikter om hur det var en gång när alla blev lyckliga

i alla fall yngsta prinsen och prinsessan

Kanske skall jag ta en kopp kaffe och en skorpa och lugna ned mig

min prinsessa skall på tjejträff med de andra tanterna så nu gör jag vad  jag vill

 

 




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-28 17:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Wow!
Du blev godkänd av sheriffen!
Ja du, käre namne, då är du lite för PK för min smak...
2017-11-28

    tramp
Den här texten är helt okej och dessutom bra skriven.

MvH

Sheriffen
2017-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Får vi verkligen det?
Det finns ju en självutnämnd sheriff som kommer att anmäla allt han inte uppfattar som PK.
2017-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP