Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fåglarna


vet

men det vet du inte eller hur
nå då så

jag vill inte vara definierad
färdig

jag är
ju nu

vi fortsätter
jag




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-18 12:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du ger fria drömmar flykt
över vågen psykoanalys
känslig
ömtålig
knappt ens för denna zon
förpliktar andetag
utmaning och karg
blir dagen fast
gravöl vankas
bland böndernas
vaka.
lite smått och gott
du ger yrvädret kraft

god Hjul

2017-12-18

    ej medlem längre
får ångest vet jag borde ta bort
r/f
det värsta är de nyttjar
sidan
anhörigs sida också för att kontakta mig. fy så fult
fuuuuult

sorgsorgsorgsorgsorg
en psykopat
såg du läste malmökillen
läst förut
han samband där
även i norr
tänk kunna somna från allt
han var inne läste texter vet det var han meddelade

det enda ljus jag fått
mitt jul
sidan..

2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Taly