Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänktänktänk

Det finns en sak man ska tänka på här i livet,
eller inte bara en sak utan två saker,
eller vänta,
kanske tre saker,
eller fyra,
eller fem,
sex,
sju,
åttaniotioelvatolvtrettonfjortonfemtonhundrationiotusenmiljonermiljardetbiljoner

Älska - älska inte
Äta - svälta
Rik - fattig
Populär - mobbad
Tjock - smal
Snygg - ful
Leva - dö




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-30 20:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Hel-trasig
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia